Blog

Sentinel Building

  • Magnolia-View
  • IMG_0128
  • EA_Weather-Sensor
  • ParkingLot-Swale
    13,788 square feet of parking lot associated with the building is graded toward vegetated swales that slow and filter stormwater runoff before it enters the San Lorenzo River.
  • EA_Permeable-Pavement
    Permeable Pavement by the electric vehicle charging station.
  • RainwaterCistern
  • EA_Compost-Bins
    Compost bin.

Love Residence

  • 20141202_112921
  • 20141202_112949
  • 20141202_112754
  • 20141202_112655
  • 20141202_1126311
    Rain barrels made from recycled 55 gallon drums

UC Cooperative Extension

  • Site1
  • Site2
  • Plants3
  • Sensor
  • Controller1
  • Rainwater2
  • Rainwater4
  • Mulch1

Sanctuary Exploration Center

  • Landscaping-1
  • Cistern-wPump_1
  • Rainchain
  • Cistern-wGauge